Stel een vraag, of vraag vrijblijvend een offerte aan! Projecten
Jenniskens
Duurzame Energiesystemen

Kampweg 5
5447 NK RIJKEVOORT

T. 0485-372736
F. 0485-372729

info@jenniskenstechniek.nl
kvk: 17196053

Zonne-energie


De zon is een onuitputtelijke bron van energie, die gebruikt kan worden voor verwarming (thermisch) en opwekking van elektriciteit (Photo Voltaisch (PV)). 

Thermische zonne-energie
Zelfs in de wintermaanden, als de zon maar een paar uur schijnt, kan een zonneboiler genoeg water verwarmen voor het tapwater dat u dagelijks gebruikt. Door actief gebruik te maken van de zon middels bijvoorbeeld een zonneboiler wordt al snel een energiebesparing van 60% gerealiseerd voor verwarming van het water van bad, douche en keuken.

Tevens is zonnewarmte uitermate geschikt voor: verwarming van uw bedrijfsgebouw of woonhuis, zwembadverwarming en het verwarmen van water ten behoeve van diervoeding en stalreiniging.

De zonne-energiesystemen zijn geschikt voor elk gebouw en kunnen worden gecombineerd met de meeste bestaande verwarmingssystemen. Ook wordt vaak een combinatie gemaakt met andere duurzame energiesystemen, zoals houtgestookte CV en/of warmtepomp. 

PV zonne-energie 
Voor het opwekken van elektriciteit met PV zonnepanelen, ook wel zonnestroom genoemd, is de inval van daglicht al voldoende om stroom op te wekken. In combinatie met de koppeling van het elektriciteitsnetwerk blijft u altijd beschikken over voldoende elektriciteit en bespaart u op uw energierekening.

Jenniskens levert producten van Duits fabrikaat met ruime garanties, goede prijs/rendement verhouding en op maatschappelijk verantwoorde wijze gefabriceerd.