Biomassa / Houtgestookte CV

Het verwarmen van water ten behoeve van uw woning, zwembad, kantoor, bedrijfsruimte, stallen of overige ruimten met een houtgestookte CV / biomassa (houtsnippers, pellets, houtmot, stuk hout etc.) is een techniek die sterk in opmars is. Het verbranden van biomassa is CO2-neutraal en is voordeliger dan het stoken van gas. Ook worden deze systemen veelvuldig toegepast voor vervanging van olie- en propaan installaties. 

Wij bieden u een moderne volautomatische houtverbrandingsinstallatie met een goede prijs/kwaliteitverhouding. De installaties kunnen worden toegepast in woningbouw, zowel nieuwbouw als bestaande bouw, van aanvulling op uw CV tot volledige vervanging van uw gas, olie of propaaninstallatie. Tevens bieden wij u grote geavanceerde systemen voor gebruik in de industriële- en agrarische sector. 

De installaties zijn volledig geautomatiseerd en waardoor deze makkelijk te bedienen zijn en u op een milieuvriendelijke manier met lage brandstofkosten verwarmd. Jenniskens Duurzame energiesystemen is dealer van de Oostenrijkse merken Hargassner en Kohlbach met beide ruim 30 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van biomassa kachels. Betrouwbare, veilige en efficiënte kwaliteits kachels.

Ook voor overige houtgestookte (CV-) kachels en fornuizen kunt u bij ons terecht!

Wij vertellen u graag over de mogelijkheden van een biomassa kachel / houtgestookte CV en laten u graag de werking ervan zien! Er zijn reeds diverse projecten gerealiseerd waar wij u de werking van een kachel kunnen laten ervaren. 

OFFICIEEL GECERTIFICEERD VOOR BIOMASSAKETELS (NBKL)